Salată de rucola și pere cu vinetă de arțar

Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata de ruculan și pere cu vinetă de arțar ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 188 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți frunze de rucola, piper, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de Arugulan și pere cu vinetă de arțar, Salată de Arugulan și pere cu vinetă de Sherry Dijon, și Salată de rucola cu pere, brânză albastră și vinetă de caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună siropul de arțar, muștarul, oțetul, sarea și piperul.
Șoptind constant, adăugați încet uleiul; deoparte. Aranjați rucola pe farfurii individuale și acoperiți cu pere și brânză.
Stropiți cu vinetă.Sfat: pentru o salată caldă, încălziți vinaigreta într-o cratiță mică la foc mediu timp de 1 minut și înlocuiți spanacul cu rucola.