Salată de rucola și Mozzarella afumată cu vinetă de lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de Arugulan și Mozzarella afumată cu vinaigretă de lămâie. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 311 calorii. Dacă aveți la îndemână rucola, ulei de măsline, radicchio și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de parmezan de rucola cu vinetă simplă de lămâie, Salată de rucola și fenicul cu vinaigretă cu lămâie, și Salată de căpșuni de rucola cu vinetă de lămâie Meyer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă radicchio, rucola și roșiile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri Sare
Tomate
Rucola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați sucul de lămâie într-un castron mic. Treceți treptat în ulei de măsline. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați la salată; aruncă. Împărțiți între 6 plăci.