Salata de rucola și linte cu brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 117 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, roșii cherry, sare și piper grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Rucola Cu Brânză De Capră, Salată De Rucola Cu Pepene Verde Și Brânză De Capră, și Salată de Paste cu brânză de capră și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați lintea și 1 jumătate de ceapă într-o cratiță medie; acoperiți cu apă rece cu 2 inci. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când lintea este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți; aruncați jumătate de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Transferați lintea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat