Salată de rucola și fenicul cu vinaigret de plante cu lămâie

Salată de rucola și fenicul cu vinaigret de plante cu lămâie
Arugulan și salată de fenicul cu vinaigret de plante de lamaie este un fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 477 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.9 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, oțet de șampanie, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza oțet șampanie ai putea urma acest curs principal cu Sampanie Jello Parfaits-Scăzut De Calorii ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de ierburi și rucola cu vinetă balsamică, Salată de ierburi de rucola Jicaman cu vinetă de tei, și Rucola, fenicul și salată de lămâie conservată.

Instrucțiuni

1
Puneți o cratiță mică, umplută la jumătate cu apă, la foc mediu și aduceți la foc mic. Se amestecă zahărul și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și braconajul până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Scoateți ceapa din apă într-un castron mic și răciți. Înjumătățiți ceapa și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Între timp, faceți vinaigreta: tocați usturoiul și șalotul într-un robot de bucătărie sau blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați frunzele de cimbru și rozmarin și pulsul pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Adăugați oțetul, coaja de lămâie și sucul și un vârf de sare și piper. Cu motorul pornit, turnați încet uleiul de măsline până când amestecul este emulsionat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
7
Se toarnă amestecul într-un bol și se amestecă arpagicul. Condimentează cu sare și piper, după gust și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați migdalele feliate și prăjiți timp de 3 până la 4 minute. Amestecați-le ca să nu ardă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
10
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
11
Pentru a asambla salata, puneți rucola într-un bol mare, adăugați migdalele prăjite, roșiile de struguri, fenicul, ceapa cipollini și câteva linguri de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CipolliniCeapă Cipollini
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste NoapteTăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Adăugați mai mult pansament, după gust și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
13
Serviți salata pe farfurii răcite și garnisiți blatul cu brânză
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate62
Revista