Salată de rucola și afine cu Snapper roșu ars

Salată de rucola și afine cu Snapper roșu ars
Salata de rucola și afine cu Snapper roșu ars ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați rucola locală, piper, oțet de șampanie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Abandon nesăbuit: Snapper prăjit cu legume de șofran citrice peste Orzo de rucola, Snapper roșu cu salată de rucola, și Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde.

Instrucțiuni

1
Cu un cuțit foarte ascuțit, faceți tăieturi superficiale la aproximativ 1 inch distanță în pielea fileurilor snapper. Condimentați fileurile pe ambele părți cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SnapperFile De Snapper
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați peștele, cu pielea în jos și gătiți timp de 2 1/23 minute. Apăsați ușor fileurile în jos cu o spatulă pentru a se aplatiza în timp ce gătiți. Întoarceți fileurile și gătiți încă 12 minute sau până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Scoateți-l de pe foc și păstrați-l cald.
5
Bateți împreună oțetul, mierea, Dijonul și arpagicul într-un castron mic. Stropiți încet în uleiul de măsline extravirgin și apă, amestecând constant. Condimentați vinaigreta cu restul de 1/8 linguriță de sare și câteva ture de piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
VinetăVinetă
OțetOțet
ArpagicArpagic
MiereMiere
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Combinați rucola și afinele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
RucolaRucola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Stropiți vinaigreta peste salată, aruncând până se combină bine. Împărțiți salata uniform între 4 farfurii. Aranjați 4 felii de pecorino peste fiecare salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
PecorinoPecorino
8
Serviți imediat cu snapper ars și un pahar de vin alb de 5 uncii, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate94
Revista