Salată de rucola și afine cu Snapper roșu ars

Salata de rucola și afine cu Snapper roșu ars ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați rucola locală, piper, oțet de șampanie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Abandon nesăbuit: Snapper prăjit cu legume de șofran citrice peste Orzo de rucola, Snapper roșu cu salată de rucola, și Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde.
Instrucțiuni
Cu un cuțit foarte ascuțit, faceți tăieturi superficiale la aproximativ 1 inch distanță în pielea fileurilor snapper. Condimentați fileurile pe ambele părți cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu-mare.
Adăugați peștele, cu pielea în jos și gătiți timp de 2 1/23 minute. Apăsați ușor fileurile în jos cu o spatulă pentru a se aplatiza în timp ce gătiți. Întoarceți fileurile și gătiți încă 12 minute sau până când sunt fierte.
Scoateți-l de pe foc și păstrați-l cald.
Bateți împreună oțetul, mierea, Dijonul și arpagicul într-un castron mic. Stropiți încet în uleiul de măsline extravirgin și apă, amestecând constant. Condimentați vinaigreta cu restul de 1/8 linguriță de sare și câteva ture de piper negru proaspăt măcinat.
Combinați rucola și afinele într-un castron mare.
Stropiți vinaigreta peste salată, aruncând până se combină bine. Împărțiți salata uniform între 4 farfurii. Aranjați 4 felii de pecorino peste fiecare salată.
Serviți imediat cu snapper ars și un pahar de vin alb de 5 uncii, dacă doriți.