Salată De Rucola-Pătrunjel
Arugula-salata de pătrunjel este o fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 6 și costă 77 de cenți pe porție. O porție conține 57 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură de bandă feliată cu Arugulan și pătrunjel, Pizza sănătoasă din grâu integral cu pesto de pătrunjel de rucola, și Ingredientul Secret (pătrunjel): Spaghete cu Pesto de pătrunjel.
Instrucțiuni
Combinați uleiul de măsline, sucul de lămâie, muștarul Dijon, siropul de agave, sarea și piperul într-un castron mare; amestecați cu un bici.
Adăugați rucola, frunzele de pătrunjel și ceapa în castron; aruncați bine pentru a acoperi.