Salată De Rucola Pepperoncini
Salata de rucola Pepperoncini este o fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 72 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați spanacul pentru copii, vinaigreta balsamică, ceapa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de conopidă cu Pepperoncini și ardei, Salată de linte acidulată cu mărar și Pepperoncini, și Petarde Pepperoncini.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de salată, combinați rucola, romaina, ceapa, pepperoncini și roșiile.
Stropiți cu vinetă; aruncați ușor pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay]()
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Culoare fină de aur galben-verde. Fructul opulent, înainte, se manifestă puternic cu arome bogate, de miere de pere și extract de vanilie, cu tonuri de ierburi proaspete și marțipan. Arome foarte pline, luxuriante dezvăluie integrate, de obicei Carneros, mere coapte și fructe piersic combinate cu elementele picante de vanilie-scorțișoară de stejar. Finisajul este cremos, rotund și prăjit, nici "charry", nici rășinos, stejarul a echilibrat fin fructul puternic. Acesta este un vin luxos texturat, cu extract ridicat; o folie excelentă pentru mâncăruri bogate în pește, pui sărat sau o friptură de vițel.