Salată de rucola, fenicul și portocale
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Salata de rucola, fenicul și portocale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 325 calorii, 3G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bulb de fenicul, 4 ceapă, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Salată de rucola, fenicul și portocale, Salată De Rucola, Fenicul Și Portocale, și Salată de rucola, fenicul și portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați rucola, feniculul, frunzele de fenicul și segmentele portocalii într-un castron mare.
Într-un castron mic, bateți muștarul, mierea și oțetul.
Șoptind constant, stropiți în ulei de măsline. Condimentează după gust cu sare și piper. Îmbrăcați salata după dorință (nu trebuie folosit tot pansamentul).
Serviți imediat. Pansamentul suplimentar poate fi păstrat într-un recipient etanș la frigider timp de până la 1 lună.