Salată de rucola, fenicul și lămâie conservată
Salata de rucola, fenicul și lămâie conservată este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 127 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de fenicul de țelină cu lămâie conservată și curmale, Salată spaniolă de hamsie, fenicul și lămâie conservată, și Salată de rucola cu sfeclă murată și Viniagretă de lămâie conservată.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați uleiul, sucul de lămâie, lămâia conservată, usturoiul și piperul. Tăiați subțire bulbii de fenicul transversal, aruncând capetele fibroase și amestecați în pansament. Tăiați suficiente frunze de fenicul pentru a face 2 linguri.; pune într-un castron mare cu rucola.
Adăugați amestecul de fenicul în rucola și aruncați ușor.
* Cumpărați la un magazin alimentar gourmet, creați-vă propriul (vezi sunset.com), sau comanda prin poștă de la robertlambert.com ($12 pentru 8-oz. borcan). Folosiți numai coaja; răzuiți și aruncați pulpa.