Salată de rucola cu vinete prăjite și sos dulce de rodie

Salată de rucola cu vinete prăjite și sos dulce de rodie
Salata de rucola cu vinete prăjite și pansament dulce de rodie este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 398 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ceapă, vinete și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Salată de rucola cu vinete prăjite și sos dulce de rodie, Salată prăjită de conopidă și chin de năut și rucola cu migdale, rodie și Fetan într - un Dressing Lemony Tahini, și Salată de cartofi dulci prăjiți și rucola cu sos de iaurt cu muștar cu miere de Turmeric + gânduri despre iubirea de sine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Curățați și tăiați vinetele în rondele groase de aproximativ 1 inchgros, periați ambele părți cu ulei, presărați sare de mare șiplasați pe o foaie de copt superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Sare De MareSare De Mare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se introduce la cuptor pentru a se prăji până laaur și fiert, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți, răcorițicomplet și tăiați fiecare rundă în jumătate. Pune deoparte.
5
Folosind un mortar și pistil, zdrobiți semințele de fenicul și usturoipentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
6
Adăugați oțet balsamic, miere, lămâiesuc, muștar Dijon, melasă de rodie și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Muștar DijonMuștar Dijon
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MiereMiere
7
Bateți împreună pentru a emulsiona pansamentul. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Într-un platou de servire superficial așezați frunzele de rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
9
Presărați ceapa, roșiile, sarea și piperul deasupra. Aruncați pentru a combina.Împrăștiați feliile de vinete pe salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VineteVinete
TomateTomate
10
Stropiți niște pansament peste tot.
11
Garnisiți cu nuci de pin șisemințe de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
SemințeSemințe
12
Serviți imediat, cu pâine de măsline crustateși măsline pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista