Salată de rucola cu vinete prăjite și sos dulce de rodie
Salata de rucola cu vinete prăjite și pansament dulce de rodie este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 398 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ceapă, vinete și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Salată de rucola cu vinete prăjite și sos dulce de rodie, Salată prăjită de conopidă și chin de năut și rucola cu migdale, rodie și Fetan într - un Dressing Lemony Tahini, și Salată de cartofi dulci prăjiți și rucola cu sos de iaurt cu muștar cu miere de Turmeric + gânduri despre iubirea de sine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Curățați și tăiați vinetele în rondele groase de aproximativ 1 inchgros, periați ambele părți cu ulei, presărați sare de mare șiplasați pe o foaie de copt superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Sare De Mare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Se introduce la cuptor pentru a se prăji până laaur și fiert, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți, răcorițicomplet și tăiați fiecare rundă în jumătate. Pune deoparte.
5
Folosind un mortar și pistil, zdrobiți semințele de fenicul și usturoipentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
6
Adăugați oțet balsamic, miere, lămâiesuc, muștar Dijon, melasă de rodie și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De Rodie
Oțet Balsamic
Muștar Dijon
Ulei De Măsline
Miere
7
Bateți împreună pentru a emulsiona pansamentul. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Într-un platou de servire superficial așezați frunzele de rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
9
Presărați ceapa, roșiile, sarea și piperul deasupra. Aruncați pentru a combina.Împrăștiați feliile de vinete pe salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Vinete
Tomate
10
Stropiți niște pansament peste tot.
11
Garnisiți cu nuci de pin șisemințe de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Semințe
12
Serviți imediat, cu pâine de măsline crustateși măsline pe lateral.