Salată de rucola cu pere gătite în Port și brânză Roquefort

Salata de rucola cu pere gătite în Port și brânză Roquefort este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 99 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de ulei de nucă, piper, andive belgiene și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Salată De Rucola Cu Pere Și Goug Blue Cheese Uplemorres, Salată de rucola cu brânză albastră, pere și vinetă de caise, și Friptură de fustă la grătar și salată de rucola cu pansament Roquefort și Catalina.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aranjați perele într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit; stropiți cu port.
Se presară uniform cu zahăr. Acoperiți și coaceți la 400 timp de 10 minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până când perele sunt aproape fragede. Se răcește complet; Rezervați 1 lingură de lichid din tigaie. Felii subțiri de pere; pus deoparte.
Combinați 1 lingură rezervată lichid, oțet, ulei, sare și piper, amestecând cu un tel.
Combinați pere feliate, rucola și andive într-un castron mare.
Stropiți amestecul de oțet peste amestecul de rucola; aruncați ușor pentru a acoperi. Aranjați aproximativ 1 1/3 căni de salată pe fiecare dintre cele 8 farfurii.
Presărați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe de brânză și 3/4 linguriță de nuci.