Salată De Rucola, Cartofi Și Fasole Verde Cu Sos Cremos De Nucă
Salata de rucola, cartofi și fasole verde cu pansament cremos de nucă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 566 calorii, 14g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Dacă aveți la îndemână rucola, nuci, ulei de nucă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Salată De Rucola, Cartofi Și Fasole Verde Cu Sos Cremos De Nucă, Salată de rucola, cartofi și fasole verde cu sos de nuci, și Salată de rucola și fasole verde cu sos de ulei de nucă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Așezați nucile pe o foaie de copt cu margini. Toast în cuptor până la parfumat, aproximativ 8 minute.
Lasă să se răcească ușor. Se toacă fin și se lasă deoparte.
Bateți împreună oțet, iaurt, muștar, 1/2 linguriță sare și nucile prăjite într-un castron mic; condimentează cu piper.
Adăugați ulei într-un flux lent și constant, amestecând până la emulsionare. Puneți pansamentul deoparte.
Aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați cartofii într-o strecurătoare pentru a se scurge. Pune deoparte.
Pregătiți o baie cu apă cu gheață; pus deoparte. Întoarceți tigaia cu apă la fierbere.
Adăugați fasole verde și gătiți până se înmoaie și verde strălucitor, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați în baie cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Transferați pe o placă de tăiat și tăiați-o în bucăți de 2 inci.
Aranjați rucola, cartofii și fasolea verde pe un platou. Condimentează cu 1/2 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper.
Stropiți cu pansament; aruncați pentru a acoperi.