Salată de roșii și sfeclă de moștenire

Salată de roșii și sfeclă de moștenire
Heirloom salata de roșii și sfeclă este un fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,06 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână șobolani, tarhon, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Roșii Și Sfeclă De Moștenire, Salată de roșii de sfeclă prăjită și moștenire, și Heirloom salată de roșii, sfeclă și Burrata cu ulei de busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați rădăcinile și tulpinile din sfeclă. Pierceți sfecla cu o furculiță și înfășurați în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Se răcește; se curăță sfecla și se taie în felii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Combinați arpagicul și următoarele 6 ingrediente (prin muștar) într-un bol mic, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Combinați roșiile cherry și aproximativ 5 lingurițe amestec de muștar; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți sfecla feliată și roșiile feliate uniform între 6 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
6
Stropiți fiecare porție cu aproximativ 3 lingurițe rămase amestec de muștar. Topiți fiecare porție uniform cu roșii cherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
7
Se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista