Salată de roșii și sfeclă de moștenire
Heirloom salata de roșii și sfeclă este un fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,06 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână șobolani, tarhon, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Roșii Și Sfeclă De Moștenire, Salată de roșii de sfeclă prăjită și moștenire, și Heirloom salată de roșii, sfeclă și Burrata cu ulei de busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați rădăcinile și tulpinile din sfeclă. Pierceți sfecla cu o furculiță și înfășurați în folie.
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Se răcește; se curăță sfecla și se taie în felii groase de 1/4 inci.
Combinați arpagicul și următoarele 6 ingrediente (prin muștar) într-un bol mic, amestecând cu un bici.
Combinați roșiile cherry și aproximativ 5 lingurițe amestec de muștar; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți sfecla feliată și roșiile feliate uniform între 6 farfurii.
Stropiți fiecare porție cu aproximativ 3 lingurițe rămase amestec de muștar. Topiți fiecare porție uniform cu roșii cherry.
Se presară cu sare și piper.