Salata de roșii și pepene verde este o fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 157 calorii. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline extra virgin, cuburi de pepene verde, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Roșii Cu Pepene Verde, Salată de roșii și pepene verde, și Salată de pepene verde și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați pepene verde și roșii într-un castron mare; presărați cu zahăr și sare, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Verde
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea 15 minute.
3
Se amestecă ceapa, oțetul și uleiul. Acoperiți și răciți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se servește răcit cu frunze de salată, dacă se dorește.