Salată de roșii și ierburi cu brânză proaspătă de arpagic
Salata de roșii și ierburi cu brânză proaspătă de arpagic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 86 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați maghiran, oțet de vin, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Straturi proaspete de roșii și brânză de capră cu ulei de plante, Salsa proaspătă de ierburi și roșii cu brânză afumată, și Salsa proaspătă de ierburi și roșii cu brânză afumată.
Instrucțiuni
Feliați roșiile mari; lăsați roșiile mici întregi sau tăiate în pene sau jumătăți. Aranjați pe un platou cu brânză.
Într-un castron mic, bateți 1 linguriță. sare, oțet și miere până când sarea este dizolvată; bateți în ulei de măsline. Lingură peste roșii.
Îndepărtați frunzele și florile de maghiran din crenguțe pe salată. Cu foarfece de bucătărie, tăiați frunze de busuioc și flori peste roșii.
Se presară sare după gust.