Salată De Roșii Mozzarella
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați salata de roșii Mozzarella. Această rețetă servește 2. O porție conține 162 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, zahăr, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată De Mozzarella Cu Roșii, Mozzarellan și salată de roșii, și Mozzarellan și salată de roșii.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați brânza, roșiile și ceapa. Într-un alt castron mic, combinați ingredientele rămase.
Stropiți peste salată; aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea cel puțin 15 minute. Se amestecă chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay]()
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Culoare fină de aur galben-verde. Fructul opulent, înainte, se manifestă puternic cu arome bogate, de miere de pere și extract de vanilie, cu nuanțe de ierburi proaspete și marțipan. Arome foarte pline, luxuriante dezvăluie integrate, de obicei Carneros, mere coapte și fructe piersic combinate cu elementele picante de vanilie-scorțișoară de stejar. Finisajul este cremos, rotund și prăjit, nici "carry", nici rășinos, stejarul a echilibrat fin fructul puternic. Acesta este un vin cu textură luxoasă, cu extract ridicat; o folie excelentă pentru mâncăruri bogate în pește, pui sărat sau o friptură de vițel.