Salată de roșii Farro, fasole verde, porumb și Abraham Lincoln
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de roșii Farro, fasole verde, porumb și Abraham Lincoln. O porție conține 104 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de șalotă, roșii abraham lincoln, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ce A Mâncat Abraham Lincoln-Budincă De Pâine Cu Mere, Salată de pui, fasole verde, porumb și Farro cu brânză de capră, și Salată De Fasole Verde, Porumb Și Roșii.
Instrucțiuni
1
Așezați farro într-o cratiță mare; acoperiți cu apă la 2 inci deasupra farro. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 28 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați fasole în tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se scurge și se clătește cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Combinați șalotele și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați amestecul farro, porumbul și oregano; aruncați ușor pentru a acoperi. Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Piper
Farro
Porumb
Sare
6
Aranjați 3 felii de roșii pe fiecare dintre cele 8 farfurii; presărați uniform cu 1/2 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper rămasă. Completați fiecare porție cu aproximativ 1/4 cană de amestec farro.