Salată De Roșii De Vinete
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Salata de roșii de vinete ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 143 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 111 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper cayenne, ardei gras, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Salată de vinete și roșii, Salată De Vinete Și Roșii La Grătar, și Salată de vinete prăjite și roșii.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii pe arzătoarele aragazului sau sub puiul cuptorului până când pielea devine uniform neagră. Puneți imediat într-o pungă de plastic și lăsați să se răcească.
Pregătiți roșiile tăind un X pe fundul fiecăruia și fierbeți în apă timp de 1 minut, scufundați într-o baie de apă rece și lăsați să se răcească.
Tăiați vinetele în fâșii mici și sotati-le în ulei până când vinetele încep să se rumenească. Aproximativ 6 până la 8 minute. Odată ce vinetele sunt moi, adăugați usturoi.
Clătiți ardeii sub apă rece și îndepărtați pielea arsă (doar cenușa). Deschideți ardeii și îndepărtați semințele.
Se taie în fâșii mici și se adaugă la vinete. Se curăță roșiile răcite, se toacă și se adaugă la amestecul de vinete.
Adăugați pasta de roșii, sare, piper și cayenne. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de 30 de minute.