Rețeta Salată de roșii cu ierburi poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 219 de calorii. Această rețetă servește 2 și costă 1,2 USD per porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Taste of Home necesită piper, brânză feta, busuioc și ulei de măsline. Funcționează bine ca aperitiv. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 43%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salata de roșii cu ierburi, Salata de andive și roșii și Salată de porumb dulce și roșii.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele; arunca pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
Salată în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weinert Cavas de Weinert. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.