Salată de roșii Cherry și ierburi

Salată de roșii Cherry și ierburi
Salata de roșii Cherry și ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.25 pe portie. O porție conține 43 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de busuioc, salată boston sfâșiată, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Pizza Cu Roșii Cherry Cu Trei Plante, Roșii Cherry prăjite și pâine proaspătă din plante, și Usturoi și ierburi roșii cherry prăjite Carbonara cu Prosciutto crocant + Burrata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un bici.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați salata verde și ingredientele rămase într-un castron mare; aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Stropiți amestecul de suc peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista