Salată de roșii, castraveți și ceapă roșie cu mentă
Salata de roșii, castraveți și ceapă roșie cu mentă este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 98 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, mentă, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată De Castraveți, Roșii, Mentă, Salată De Roșii, Ceapă Și Castraveți, și Salată de roșii, ceapă și castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați castraveții pe jumătate pe lungime; răzuiește semințele.
Tăiați jumătățile în diagonală în bucăți de 1/2 inch lățime.
Se pune într-un castron mare.
Adăugați oțet, zahăr și sare.
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră; aruncați ocazional.
Adăugați roșii, ceapă roșie, mentă și ulei la castraveți și aruncați pentru a amesteca. Condimentează salata cu sare și piper.