Salată de Romaine și piersici
Salata de Romaine și piersici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 94 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați brânză, salată romaine ruptă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată De Romaine, Salată De Romaine, și Salată De Romaine.
Instrucțiuni
Scurgeți piersicile, rezervând 2 linguri de suc. Puneți piersicile deoparte.
Combinați sucul de piersici, oțetul, uleiul de măsline și zahărul, amestecând bine cu un tel de sârmă.
Combinați piersicile, salata verde și ceapa într-un castron mediu; aruncați ușor. Aranjați amestecul de salată uniform pe 2 farfurii de salată; acoperiți uniform cu brânză albastră.
Stropiți uniform amestecul de oțet peste salate.
Se presară cu piper, dacă se dorește.