Salată de Romaine cu vinetă de roșii uscată la soare
Salata de Romaine cu vinaigretă de roșii uscate la soare este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 55 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii, apă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează bine. Adăugați treptat apă; procesați până se omogenizează. Aranjați 2 căni de salată pe fiecare dintre cele 8 farfurii individuale; salată de sus cu felii de castraveți și ceapă. Lingură 2 linguri pansament peste fiecare porție. Rezervați pansamentul rămas pentru o altă utilizare.