Salată de Romaine cu pansament cremos
Salata Romaine cu pansament cremos este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 80 de calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de salată română, muștar dijon, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 84%. Rețete similare sunt Salată Hearts of Romaine cu sos cremos de soia, Salată de Romaine și curcan cu sos cremos de Avocado, și Salată De Căpșuni Romaine Cu Sos Cremos De Semințe De Mac.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pansamentul, așezați primele 7 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Lingura într-un castron mic; se amestecă în 2 linguri de brânză.
Pentru a pregăti crutoane, apăsați tofu între prosoape de hârtie până abia umed.
Presărați tofu cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați tofu; gatiti 10 minute, rumenind pe toate partile.
Pentru a pregăti salata, combinați salata verde, roșiile, crutoanele și pansamentul într-un castron mare; aruncați ușor pentru a acoperi.
Se presară cu 2 linguri de brânză.