Salată de Romaine cu arpagic și brânză albastră

Salată de Romaine cu arpagic și brânză albastră
Salata Romaine cu arpagic și brânză albastră este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 164 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, șalotă, salată română și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Brânză Albastră, Salată de Romaine tocată cu brânză albastră, și Salată de Romaine cu vinaigretă de brânză albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați salata verde într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți uleiul, sucul de lămâie, șalota și muștarul într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MuștarMuștar
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se amestecă în arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
4
Stropiți pansamentul peste salată și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
5
Presărați brânză și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista