Salată de ridiche și măcriș
Salata de ridiche și măcriș este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 30 de calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, ridichi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Musangchae, Salată Daikon (Ridiche Albă), Ca Ridichea Coreeană Kimc, Salată de sfeclă roșie cu fistic, și Rețetă De Salată De Piersici Albe Și Măcriș.
Instrucțiuni
Tăiați, clătiți și uscați ridichile. Feliați ridichile subțire și puneți-le într-un castron.
Adăugați oțet de orez, ghimbir și 1/4 linguriță. sare. Aruncați pentru a combina.
Așezați frunzele de măcriș într-un teanc și tăiați-le transversal în panglici subțiri. Aruncați măcrișul cu ridichi.
Adăugați sare suplimentară după gust.