Salată de rață cu orez sălbatic, nuci pecan, struguri și sos de portocale

Salată de rață cu orez sălbatic, nuci pecan, struguri și sos de portocale
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de rață cu orez sălbatic, nuci pecan, struguri și sos de portocale ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 7 și costă 1,06 USD pe porție. O porție conține 132 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă, struguri, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pansament de orez sălbatic cu struguri prăjiți și nuci, Salată de orez sălbatic cu afine și nuci pecan, și Salată de rață și orez sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați rață; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
4
Așezați rața într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lasă să se răcească.
7
Tăiați în benzi late de 1/4 inch.
8
Combinați rața, orezul, ceapa verde, jumătățile de struguri și nucile pecan într-un castron mare. Aruncă bine; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
StruguriStruguri
Rață întreagăRață întreagă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Combinați coaja de portocală și următoarele 4 ingrediente (coaja de portocală prin piper) într-un castron mic; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Se toarnă peste amestecul de rață; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
11
Serviți salata pe 7 farfurii căptușite cu salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
12
Se servește la temperatura camerei.
13
Notă: au măcelar os rațe pentru tine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista