Salată De Ratatouille La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Ratatouille la grătar. O porție conține 168 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 4 și costă $1.3 pe portie. Un amestec de dovlecei, frunze de busuioc, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată De Ratatouille La Grătar, Salată De Ratatouille La Grătar, și Salată Ratatouille la grătar cu brânză Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați vinetele în runde groase de 1/2 inci. Înmuiați într-un bol cu apă ușor sărată, 15 până la 20 de minute; scurgeți și stoarceți excesul de umiditate.
Între timp, feliați roșiile și dovleceii în runde groase de 1/2 inci. Stem și semințe de ardei gras; felie piper si ceapa în inele groase de 1/2-inch.
Încălziți un grătar sau o tigaie la grătar la înălțime medie.
Ungeți legumele cu uleiul de măsline pe ambele părți și condimentați cu 1/2 linguriță sare și piper după gust. Grătați legumele (în loturi, dacă este necesar), întorcând, până când sunt moi și marcate, aproximativ 6 minute pentru roșii, 7 până la 8 minute pentru ardeiul gras, ceapa și dovlecelul și aproximativ 10 minute pentru vinete.
Stropiți legumele cu oțetul. Împărțiți dovleceii și vinetele între farfurii și aranjați-le într-un cerc, suprapunându-se ușor. Se acoperă cu ardeiul gras, roșia și ceapa.