Salata Ratatouille ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 1 și costă $ 4.7 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 75g de grăsime, și un total de 896 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de vinete, ceapă, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Ratatouille ' s Ratatouille (confit Byaldi al lui Thomas Keller), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), și Salată De Ratatouille La Grătar.
Instrucțiuni
1
Tăiați vinetele în cuburi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
2
Încălziți 1 cană de apă și 1/4 linguriță de sare până la fierbere într-o cratiță de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați vinete. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 5-8 minute sau pana cand se inmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
4
Se amestecă uleiul, sucul de lămâie, busuiocul, 1/2 linguriță de sare, muștarul și piperul într-un vas mare de sticlă sau plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Muștar
Piper
Busuioc
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați vinetele și ingredientele rămase; aruncați. Acoperiți și refrigerați aproximativ 4 ore sau până la răcire.