Salată De Ratatouille

Salată De Ratatouille
Salata Ratatouille ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 1 și costă $ 4.7 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 75g de grăsime, și un total de 896 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de vinete, ceapă, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Ratatouille ' s Ratatouille (confit Byaldi al lui Thomas Keller), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), și Salată De Ratatouille La Grătar.

Instrucțiuni

1
Tăiați vinetele în cuburi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
2
Încălziți 1 cană de apă și 1/4 linguriță de sare până la fierbere într-o cratiță de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați vinete. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 5-8 minute sau pana cand se inmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
4
Se amestecă uleiul, sucul de lămâie, busuiocul, 1/2 linguriță de sare, muștarul și piperul într-un vas mare de sticlă sau plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MuștarMuștar
PiperPiper
BusuiocBusuioc
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați vinetele și ingredientele rămase; aruncați. Acoperiți și refrigerați aproximativ 4 ore sau până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții1
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista