Salată de Radicchio, Grapefruit și spanac
Salata de Radicchio, Grapefruit și spanac este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap garnitură. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 233 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de radicchio, măsline kalamatan, grapefruit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată Radicchio Cu Grapefruit Și Pecorino, Salată De Rucola Și Radicchio Cu Grapefruit Rubin Și Migdale Prăjite, și Salată Specială De Radicchio-Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul și semințele de fenicul într-un castron mediu. Treceți treptat în ulei. Condimentează pansamentul cu sare și piper.
Tăiați toate coaja și miezul alb din grapefruit.
Tăiați grepfruturile între membrane pentru a elibera segmente. Se amestecă segmentele în pansament.
Lăsați să stea cel puțin 15 minute și până la 1 oră.
Aruncați radicchio, spanac și măsline în castron.
Adăugați segmente de grapefruit și pansament pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.