Salata de Quinoan și pătrunjel este o fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 185 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă verde, caise și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de Quinoa cu anghinare și pătrunjel, Salată caldă de quinoa cu halloumi la grătar și sos de pătrunjel, și Quinoa Cu Pesto De Pătrunjel De Alune.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa și quinoa la fiert într-o cratiță medie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit. Lingură într-un castron; puf cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Adăugați pătrunjel, țelină, ceapă și caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Pătrunjel
țelină
Ceapă
3
Bateți sucul de lămâie, uleiul de măsline, mierea, sarea și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Miere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Adăugați la amestecul de quinoa și aruncați bine. Sus cu semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite