Salată de Quinoa Ni Cu vinaigretă de lămâie-Caper

Salată de Quinoa Ni Cu vinaigretă de lămâie-Caper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de Quinoa ni Aproximoise cu vinaigretă de lămâie-Caper. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $2.33 pe portie. O porție conține 605 calorii, 34G de proteine, și 37g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați quinoa, măsline kalamatan, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma quinoa, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Quinoa ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de spanac cu somon afumat, crutoane de covrigi totul și vinaigretă cu capere de lămâie, Salată De Quinoa Cu Vinetă Tahini Cu Lămâie, și Salată de Quinoa de primăvară cu vinetă de lămâie cu miere.

Instrucțiuni

1
Clătiți bine quinoa în apă rece și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
ApăApă
2
Puneți quinoa într-o oală mare cu 2 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a absorbit și quinoa este fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea aproximativ 5 minute. Pufați cu o furculiță, transferați într-un castron mare și dați-l la frigider până se răcește, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți ouăle într-o oală, acoperiți cu apă rece și aduceți la fierbere la foc mare. Când fierbe, scoateți-l de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 10 minute. Rulați ouăle sub apă rece pentru a se răci; coaja și sfertul pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați fasolea verde și blanch până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
7
Scurgeți, rulați fasolea sub apă rece și scurgeți din nou. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
8
Bateți împreună sucul de lămâie și muștarul într-un castron mic. Stropiți încet în ulei, amestecând constant. Se amestecă caperele. Se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MuștarMuștar
CapereCapere
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Întindeți quinoa pe un platou de servire. Se acoperă cu ton, fasole verde, roșii, măsline, ceapă și ouă, formând rânduri din fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
TomateTomate
MăslineMăsline
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CeapăCeapă
OuăOuă
TonTon
10
Stropiți cu pansament, condimentați cu sare și piper și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Baronul des Chartrons Bordeaux cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Nas de fructe roșii proaspete. Structură excelentă, taninuri moi și final proaspăt de cireșe coapte și afine. Elegant și foarte tipic denumirii.Baron des Chartrons Rouge este în mod ideal asociat cu carne de vită la grătar, paste de brânză sau miel.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista