Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de Quinoa ni Aproximoise cu vinaigretă de lămâie-Caper. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $2.33 pe portie. O porție conține 605 calorii, 34G de proteine, și 37g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați quinoa, măsline kalamatan, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma quinoa, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Quinoa ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de spanac cu somon afumat, crutoane de covrigi totul și vinaigretă cu capere de lămâie, Salată De Quinoa Cu Vinetă Tahini Cu Lămâie, și Salată de Quinoa de primăvară cu vinetă de lămâie cu miere.
Instrucțiuni
1
Clătiți bine quinoa în apă rece și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Apă
2
Puneți quinoa într-o oală mare cu 2 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a absorbit și quinoa este fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea aproximativ 5 minute. Pufați cu o furculiță, transferați într-un castron mare și dați-l la frigider până se răcește, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Puneți ouăle într-o oală, acoperiți cu apă rece și aduceți la fierbere la foc mare. Când fierbe, scoateți-l de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 10 minute. Rulați ouăle sub apă rece pentru a se răci; coaja și sfertul pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați fasolea verde și blanch până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
7
Scurgeți, rulați fasolea sub apă rece și scurgeți din nou. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
8
Bateți împreună sucul de lămâie și muștarul într-un castron mic. Stropiți încet în ulei, amestecând constant. Se amestecă caperele. Se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Muștar
Capere
Piper
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
9
Întindeți quinoa pe un platou de servire. Se acoperă cu ton, fasole verde, roșii, măsline, ceapă și ouă, formând rânduri din fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Tomate
Măsline
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ceapă
Ouă
Ton
10
Stropiți cu pansament, condimentați cu sare și piper și serviți.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Baronul des Chartrons Bordeaux cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.