Salată de Quinoa, dovlecei și broccoli
Salata de Quinoa, dovlecei și broccoli ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 2. Această garnitură are 706 calorii, 25g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de rapiță, pachet gata de consumat și quinoa, broccoli și frunze de cimbru. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 97%. Butternut Squash Broccoli Quinoa Caserola, Caserola de Broccoli cu brânză, dovlecei și quinoa, și Salată De Dovlecei Quinoa sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un wok cu capac, adăugați ceapa și usturoiul și prăjiți 5 minute până se înmoaie, apoi ridicați din wok cu o lingură pliată.
Adăugați dovlecelul, amestecați în jurul wok-ului până începe să se coloreze, apoi adăugați broccoli.
Presărați 3 linguri de apă și cimbru, acoperiți tigaia și aburiți timp de aproximativ 5 minute până când legumele sunt fragede.
Între timp, introduceți quinoa într-un castron și pufați-o.
Adăugați pătrunjelul, merisoarele, semințele (dacă se utilizează), ceapa și usturoiul fierte și oțetul balsamic și amestecați bine. Aruncați legumele cu feta. Se va păstra la frigider timp de 2 zile.