Salată de Quinoa cu Scallions la grătar, Favas și curmale

Salata de Quinoa cu Scallions la grătar, Favas și date este un fără gluten și vegan felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 592 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, ulei de măsline, fasole fava în păstăi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Salată De Quinoa Cu Favas Și Lămâie Conservată, Salată De Quinoa Cu Afine, Scallions Și Coajă De Portocală, și Salată de Quinoa cu mazăre de zahăr, Scallions și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, acoperiți quinoa cu apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când apa a fost absorbită și quinoa este fragedă, aproximativ 15 minute. Descoperiți, pufați quinoa și transferați într-un castron mare.
Între timp, aprindeți un grătar. Grătiți curmalele la foc moderat până când sunt ușor carbonizate și foarte moi, aproximativ 2 minute.
Transferați curmalele într-un castron puțin adânc și amestecați într-un piure cu o furculiță. Se amestecă oțetul și se condimentează piureul cu sare.
Grătiți păstăile de fasole fava la foc moderat, rotind, până când păstăile sunt înmuiate și fierbinți în aproximativ 5 minute.
Transferați păstăile într-un castron, acoperiți cu folie și lăsați la abur 5 minute.
Într-un castron mic, amestecați coaja de lămâie, sucul și uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Cojiți și curățați fasolea fava și aruncați-le cu 1 lingură de pansament.
Periați scallionii și usturoiul verde cu o parte din pansament, condimentați cu sare și piper și grătiți la foc moderat, rotind, până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Transferați scallions și usturoiul verde pe o suprafață de lucru și tăiați-le în lungimi de 2 inci.
Se amestecă fasolea fava, ceapa verde, usturoiul verde și menta în quinoa.
Adăugați pansamentul rămas și aruncați bine. Se condimentează cu sare și piper.
Întindeți piureul de curmale pe fundul a 4 farfurii și lingurați salata de quinoa deasupra.
Se ornează cu frunzele de măcriș și se servește.