Salată de Quinoa cu Scallions la grătar, Favas și curmale

Salata de Quinoa cu Scallions la grătar, Favas și curmale este o fără gluten și vegan rețetă cu 1 porții. Acest curs principal are 2367 calorii, 66g de proteine, și 85g de grăsime per portie. Pentru $ 9.24 pe portie, această rețetă acoperă 69% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți frunze de rucola, praz pentru bebeluși, oțet de sherry și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Salată de Quinoa cu Scallions la grătar, Favas și curmale, Salată De Quinoa Cu Favas Și Lămâie Conservată, și Salata De Quinoa Cu Afine , Scallions & Coaja De Portocala.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, acoperiți quinoa cu apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc moderat scăzut până când apa a fost absorbită și quinoa este fragedă, aproximativ 15 minute. Descoperiți, pufați quinoa și transferați într-un castron mare.
Între timp, aprindeți un grătar. Grătați curmalele la foc moderat până când sunt ușor carbonizate și foarte moi, aproximativ 2 minute.
Transferați datele într-un castron puțin adânc și amestecați într-un piure cu o furculiță. Se amestecă oțetul și se condimentează piureul cu sare.
Grătați păstăile de fasole fava la foc moderat ridicat, întorcându-se, până când păstăile sunt înmuiate și fierbinți în aproximativ 5 minute.
Transferați păstăile într-un castron, acoperiți cu folie și lăsați aburul timp de 5 minute.
Într-un castron mic, amestecați coaja de lămâie, sucul și uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Cojiți și curățați fasolea fava și aruncați-le cu 1 lingură de pansament.
Periați căpșunile și usturoiul verde cu o parte din pansament, condimentați cu sare și piper și grătați la foc moderat, întorcându-se, până se rumenesc și fragede, aproximativ 2 minute.
Transferați scallionii și usturoiul verde pe o suprafață de lucru și tăiați-le în lungimi de 2 inci.
Se amestecă fasolea fava, scallions, usturoiul verde și menta în quinoa.
Adăugați pansamentul rămas și aruncați bine. Condimentează cu sare și piper.
Întindeți piureul de curmale pe fundul a 4 farfurii și lingurați salata de quinoa deasupra.
Garnisiți cu frunzele de măcriș și serviți.