Salată de Quinoa cu fructe uscate și nuci

Salată de Quinoa cu fructe uscate și nuci
Salata de Quinoa cu fructe uscate și nuci durează aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Pentru $1.38 pe portie, primești un hor d ' oeuvre care servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 9g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 423 calorii. 377 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți apă, quinoa, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este minunat. Salată de Quinoa cu fructe uscate și nuci, Salată de linte roșie cu fructe uscate și nuci de pin prăjite, și Pui cu sos de fructe de pasiune peste fructe uscate și nuci Orzo sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aduceți quinoa, sarea și apa la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă, 20 până la 25 de minute. Odată terminat, răzuiți într-un castron mare și lăsați să se răcească timp de 20 de minute. Se amestecă ceapa verde, țelina, stafidele, ardeiul cayenne, uleiul vegetal, oțetul, sucul de lămâie și uleiul de susan. Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră pentru a permite aromelor să se amestece. Se amestecă coriandru și nuci pecan înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Ulei VegetalUlei Vegetal
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De SusanUlei De Susan
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
StafideStafide
OțetOțet
țelinățelină
Nuci PecanNuci Pecan
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Donati Family Vineyards Sisters Forever Un-Oaked Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Familia Donati Vineyards Sisters Forever Un-Oaked Chardonnay
Familia Donati Vineyards Sisters Forever Un-Oaked Chardonnay
Arome tropicale de pepene galben, ananas, banane și caise. Gura luxuriantă se simte cu aciditate clară la final.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții5
Scor De Sănătate16
Revista