Salată de Quinoa, anghinare și inimi de palmier

Salată de Quinoa, anghinare și inimi de palmier
Salata de Quinoa, anghinare și inimi de palmier este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 391 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ardei gras, frunze de salată boston și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado, Anghinare Și Inimi De Salată De Palmier, și Salată de roșii, anghinare și inimi de palmier pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, gătiți quinoa la foc moderat, amestecând ocazional, până la al dente, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se scurge într-o sită fină, apoi se întinde pe o foaie de copt pentru a se răci la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Strângeți o parte din suc din jumătatea de lămâie într-un castron mic cu apă; rezervați jumătatea de lămâie. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați frunzele, lăsând fundul de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Tăiați tulpina și curățați fundul de anghinare. Folosind o lingură, răzuiește sufocul cu blană. Frecați fundul de anghinare peste tot cu jumătatea de lămâie și aruncați-l în apa cu lămâie. Repetați cu restul de 2 anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
5
Într-o cratiță mică cu apă sărată clocotită, gătiți fundul de anghinare la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Se scurge și se lasă să se răcească, apoi se taie în zaruri de 1/2 inch.
7
Într-un castron mare, amestecați uleiul de avocado cu oțetul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ulei De AvocadoUlei De Avocado
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Adăugați quinoa, inimile de anghinare, inimile de palmier și ardeii roșii și galbeni și aruncați pentru a acoperi. Movilă salata de quinoa pe frunze de salată și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
Inimi De PalmierInimi De Palmier
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Ardei GalbenArdei Galben
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista