Salată de pătrunjel, Radicchio și varză Napa cu vinetă de lămâie

Salată de pătrunjel, Radicchio și varză Napa cu vinetă de lămâie
Salata de pătrunjel, Radicchio și varză Napa cu vinaigretă de lămâie este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 8 porții. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 99 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, radicchio, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Salată De Radicchio Și Pătrunjel Cu Vinetă De Lămâie, Salată de varză Napa cu vinetă de borș, și Salată De Fasole Albă Și Ton Cu Vinetă De Radicchio Și Pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună sucul de lămâie, coaja, zahărul, sarea și piperul până când zahărul este dizolvat, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PiperPiper
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Chiar înainte de servire, aruncați varza, pătrunjelul și radicchio într-un castron mare, cu suficient pansament pentru a acoperi, apoi condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
VarzăVarză
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista