Salată de păstrăv și muștar afumat la cald

Salată de păstrăv și muștar afumat la cald
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de păstrăv și muștar afumată la cald. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 272 calorii, 18g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați fasole verde, ulei de măsline, crodormultons gata preparate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 95%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de păstrăv afumat cu sos de muștar, Salată de cartofi și păstrăv afumat cu sos de muștar, și Salată de păstrăv afumat cu cartofi la grătar și vinetă de muștar-mărar.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea verde intr-o tigaie mica cu apa clocotita cu sare timp de 3-4 minute, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Scurgeți și reîmprospătați sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
3
Transferați într-un castron de servire, adăugați salata verde, păstrăvul și crutoanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Bateți uleiul cu muștarul și coaja de lămâie și sucul. Condimentați și stropiți peste salată. Aruncați ușor pentru a acoperi și servi imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate90
Revista