Salată de păstrăv afumat cu pansament cu lămâie Meyer

Salată de păstrăv afumat cu pansament cu lămâie Meyer
Salata de păstrăv afumat cu Dressing de lămâie Meyer ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 8.94 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 874 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Un amestec de andive, ridichi, frunze de tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salata de păstrăv afumat se înfășoară cu pansament cu lămâie Meyer și morcovi, Salată de păstrăv afumat cu sos de Avocado, și Salată de păstrăv afumat cu sos de muștar.

Instrucțiuni

1
Aruncați andivele, șalotele și ridichile într-un castron mare. Aruncați cu jumătate din pansament și condimentați cu sare și piper. Împărțiți amestecul în 4 farfurii și aranjați sfecla în jurul farfuriei. Rupeți fileurile de păstrăv în bucăți de mușcătură și așezați-le pe fiecare salată. Completați fiecare cu 1 lingură de icre de păstrăv și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
File De PăstrăvFile De Păstrăv
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
AndiveAndive
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți împreună sucul de lămâie, oțetul, maioneza, muștarul și sarea și piperul într-un castron mediu. Bateți încet uleiul până se emulsionează și amestecați tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați apa, sarea și zahărul într-un recipient mare și amestecați până când sarea este complet dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați peștele, acoperiți și dați-l la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Înmuiați așchii de lemn în apă timp de cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Îndepărtați păstrăvul, clătiți și uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
7
Folosiți un grătar acoperit (cărbune, gaz sau electric) și preîncălziți la aproximativ 200 de grade F. Acoperiți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
cărbuni încălziți cu 1/3 din așchii de hickory.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
9
Așezați peștele, cu pielea în jos, pe grătarul bine uns, la aproximativ 4 inci de cărbuni. Închideți capota grătarului și deschideți orificiul de aerisire pentru a circula fumul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Adăugați jetoane Hickory suplimentare, după cum este necesar. Fumați păstrăvul timp de aproximativ 20 de minute. Păstrăvul se face atunci când suprafața tăiată este maro aurie și fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
PăstrăvPăstrăv
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista