Salată de păpădie la grătar cu smochine învelite în Pancetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de păpădie la grătar cu smochine învelite în Pancetta. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 532 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,19 USD pe porție. Un amestec de ulei de măsline, verdeață de păpădie, smochine de misiune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smochinele, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta Cu Smochine ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Smochine Învelite În Pancetta, Salată Verde De Păpădie Cu Pansament Cald De Pancetta, și Smochine învelite cu Prosciutto la grătar cu brânză albastră și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aprinde un grătar. Înfășurați o felie de pancetta în jurul fiecărei jumătăți de smochin și fixați-o cu o scobitoare. Grătiți smochinele la foc mediu, rotind, până când pancetta este crocantă peste tot, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Fulgi De Legume
2
Transferați pe o suprafață de lucru și aruncați scobitorii.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
3
Într-un castron, stropiți verdeața de păpădie cu ulei de măsline până când este acoperită ușor și aruncați. Condimentează verdeața cu sare și piper. Aranjați verdeața peste grătarele grătarului și gătiți, rotind ușor, până când sunt ușor carbonizate și ofilite, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păpădie Verde
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați verdele în farfurii și acoperiți cu jumătățile de smochine. Folosind un cojitor de legume, radeți brânza peste salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Verzii
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
5
Stropiți cu ulei de măsline și oțet balsamic și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec