Salată de păpădie la grătar cu smochine învelite în Pancetta

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de păpădie la grătar cu smochine învelite în Pancetta. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 532 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,19 USD pe porție. Un amestec de ulei de măsline, verdeață de păpădie, smochine de misiune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smochinele, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta Cu Smochine ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Smochine Învelite În Pancetta, Salată Verde De Păpădie Cu Pansament Cald De Pancetta, și Smochine învelite cu Prosciutto la grătar cu brânză albastră și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Înfășurați o felie de pancetta în jurul fiecărei jumătăți de smochin și fixați-o cu o scobitoare. Grătiți smochinele la foc mediu, rotind, până când pancetta este crocantă peste tot, aproximativ 5 minute în total.
Transferați pe o suprafață de lucru și aruncați scobitorii.
Într-un castron, stropiți verdeața de păpădie cu ulei de măsline până când este acoperită ușor și aruncați. Condimentează verdeața cu sare și piper. Aranjați verdeața peste grătarele grătarului și gătiți, rotind ușor, până când sunt ușor carbonizate și ofilite, aproximativ 1 minut.
Transferați verdele în farfurii și acoperiți cu jumătățile de smochine. Folosind un cojitor de legume, radeți brânza peste salate.
Stropiți cu ulei de măsline și oțet balsamic și serviți imediat.