Salată de Purslane și pătrunjel
Salata de Purslane și pătrunjel este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 90 de calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, roșii cherry, frunze de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Salată picantă de Purslane, roșii, castraveți, mentă și pătrunjel, Salată De Usturoi, și Salata de Purslane a lui Jon Rowley.
Instrucțiuni
Bateți împreună ulei, suc de lămâie, șalotă și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper într-un castron mare.
Adăugați roșii, purslane și pătrunjel, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ierburile și verdeața pot fi spălate și uscate cu 1 zi înainte, apoi răcite în pungi de plastic sigilate căptușite cu prosoape de hârtie. Aruncați cu roșii și vinetă chiar înainte de servire.