Salată de Purslane, lămâie Meyer și pere cu vinetă de tei Kaffir

Salată de Purslane, lămâie Meyer și pere cu vinetă de tei Kaffir
Salata de Purslane, lămâie Meyer și pere cu vinaigretă de tei Kaffir este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 327 calorii. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chervil, lemongrass, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de varză tocată cu vinetă de lămâie Meyer (cu un înlocuitor ușor de lămâie Meyer), Salată cu trei mazăre cu vinetă de lămâie Meyer, și Salată de Kale cu vinetă de lămâie Meyer.

Instrucțiuni

1
Tăiați coaja, inclusiv miezul alb, din lămâie cu un cuțit mic ascuțit. Lucrând peste un castron pentru a prinde sucuri, tăiați segmentele de lămâie fără membrane, lăsând segmentele să cadă în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
2
Zdrobiți tulpina de lemongrass cu partea unui cuțit greu (pentru a elibera uleiuri), apoi tăiați subțire. Aduceți stocul, lemongrass și chile la fiert într - o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru. Acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc, apoi lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Ardei IuteArdei Iute
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
TigaieTigaie
3
Reveniți la fierbere și adăugați segmente de lămâie cu suc și frunze de tei. Acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc, apoi lăsați să stea încă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
SucSuc
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se toarnă amestecul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mic, aruncând solidele, apoi se întoarce în cratiță și se amestecă în ulei. Aduceți vinaigreta la fierbere și amestecați amestecul de amidon de porumb, apoi fierbeți, amestecând ocazional, 2 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
5
Bateți ierburi și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Folosind slicer, tăiați lămâia Meyer (cu piele) transversal, perele pe lungime (miezurile aruncate) și ridichile pe lungime în felii foarte subțiri (aproximativ 1/16 inch grosime) și transferați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Meyer LemonMeyer Lemon
RidicheRidiche
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați purslane, ulei, suc de lămâie și fleur de sel și piper după gust și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PurslanePurslane
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Împărțiți salata în 6 farfurii și lingurați vinaigreta peste și în jurul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
4
Serviți salate cu biscuiți de iasomie pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
1
* Vinaigreta (fără ierburi) poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei, apoi amestecați ierburile chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista