Salată de Purslane, lămâie Meyer și pere cu vinetă de tei Kaffir
Salata de Purslane, lămâie Meyer și pere cu vinaigretă de tei Kaffir este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 327 calorii. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chervil, lemongrass, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de varză tocată cu vinetă de lămâie Meyer (cu un înlocuitor ușor de lămâie Meyer), Salată cu trei mazăre cu vinetă de lămâie Meyer, și Salată de Kale cu vinetă de lămâie Meyer.
Instrucțiuni
Tăiați coaja, inclusiv miezul alb, din lămâie cu un cuțit mic ascuțit. Lucrând peste un castron pentru a prinde sucuri, tăiați segmentele de lămâie fără membrane, lăsând segmentele să cadă în castron.
Zdrobiți tulpina de lemongrass cu partea unui cuțit greu (pentru a elibera uleiuri), apoi tăiați subțire. Aduceți stocul, lemongrass și chile la fiert într - o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru. Acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc, apoi lăsați să stea 20 de minute.
Reveniți la fierbere și adăugați segmente de lămâie cu suc și frunze de tei. Acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc, apoi lăsați să stea încă 20 de minute.
Se toarnă amestecul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mic, aruncând solidele, apoi se întoarce în cratiță și se amestecă în ulei. Aduceți vinaigreta la fierbere și amestecați amestecul de amidon de porumb, apoi fierbeți, amestecând ocazional, 2 minute. Se răcește complet.
Bateți ierburi și sare și piper după gust.
Folosind slicer, tăiați lămâia Meyer (cu piele) transversal, perele pe lungime (miezurile aruncate) și ridichile pe lungime în felii foarte subțiri (aproximativ 1/16 inch grosime) și transferați într-un castron mare.
Adăugați purslane, ulei, suc de lămâie și fleur de sel și piper după gust și aruncați ușor.
Împărțiți salata în 6 farfurii și lingurați vinaigreta peste și în jurul fiecăruia.
Serviți salate cu biscuiți de iasomie pe lateral.
* Vinaigreta (fără ierburi) poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei, apoi amestecați ierburile chiar înainte de servire.