Salată de pui și parmezan la grătar
Salata de pui și parmezan la grătar este o fără gluten, prietenos cu fodmap și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 1. O porție conține 1688 calorii, 113g de proteine, și 127g de grăsime. Pentru $12.74 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți roșii cherry, env. seasons dressing mix, ulei de măsline extravirgin filippo berio și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată De Pui La Grătar Cu Pesmet Parmezan, Salată De Pui Și Porumb La Grătar Cu Avocado Și Parmezan, și Salată de Romaine la grătar cu parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de pansament cu ulei, oțet și apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Se toarnă 1/2 cană de pansament peste pui într-o pungă de plastic resigilabilă; pungă de etanșare. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a acoperi uniform puiul cu pansament. La frigider 30 min. la marinat. Între timp, puneți la frigider pansamentul rămas pentru utilizare ulterioară.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Scoateți puiul din marinată; aruncați punga și marinada. Pui la grătar 5 min. pe fiecare parte sau până la fiert (165F). Felie de pui.
Aruncați verdeața cu roșii și dovlecei; așezați pe platoul de servire. Se acoperă cu pui și brânză; stropiți cu pansamentul rămas.