Salată de pui și fructe

Salata de pui și fructe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 338 calorii. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 6 și costă $2.61 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de jumătăți de căpșuni, marmeladă de portocale, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată de fructe cu sos cremos glazurat {salata mea preferată de fructe}, Salată de pui și fructe la grătar, și Salată De Pui Și Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente; îndepărtați 1/4 cană amestec de marmeladă și răciți.
Puneți puiul într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar greu; se toarnă restul
amestec de marmeladă peste pui. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Tăiați ananasul în sulițe sau bucăți; cojiți jicama și tăiați-l în felii de 1/2 inci.
Așezați ananasul și jicama într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar greu; se toarnă 1/4 cană amestec de marmeladă rezervat peste amestecul de ananas. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada; scurgeți amestecul de ananas. Înveliți amestecul de pui și ananas cu spray de gătit vegetal.
Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până la finalizare. Grătați ananasul și jicama 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Tăiați puiul și jicama în fâșii subțiri; tăiați ananasul în bucăți de mărimea mușcăturii.
Combinați puiul, jicama, ananasul, jumătățile de căpșuni și zmeura; aruncați ușor cu vinetă de zmeură portocalie.
Se servește peste frunzele de salată.