Salata de pui și căpșuni la grătar este o gluten gratuit și FODMAP prietenos felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 385 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.76 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, unt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până căpșuni ai putea urma acest curs principal cu Crepes cu căpșuni ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Pui la gratar si salata de capsuni Wrap, Folie De Salată De Pui Și Căpșuni La Grătar, și Salată balsamică de pui și căpșuni la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă. Amestecați migdalele, zahărul și 1 lingură de apă. Gatiti, amestecand constant, 2 minute sau pana cand zaharul se topeste si acopera migdalele. Puneți migdalele pe hârtie de ceară și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
sau tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
4
Ungeți uleiul uniform pe pui; presărați sare și piper. Pui la grătar, întorcându-se o dată, 10 minute sau până la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Tăiați în benzi.
6
Aruncați spanacul cu vinetă de căpșuni după gust. Se acoperă cu fâșii de pui, căpșuni și migdale rezervate cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Confiate
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Struguri Roșii Fără Sâmburi
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă