Salată de pui și căpșuni

Salată de pui și căpșuni
Salata de pui și căpșuni este o fără gluten felul principal. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 286 calorii, 24g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți apă, ceapă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Pui Cu Căpșuni, Salată De Căpșuni-Pui, și Salată De Pui Cu Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti pansamentul, combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic. Stropiți treptat în ulei, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Pentru a pregăti salata, combinați romaine și următoarele 4 ingrediente (prin pui) într-un castron; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați aproximativ 2 căni de amestec de pui pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe de caju și 2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
4
Stropiți aproximativ 4 lingurițe de pansament peste fiecare porție.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista