Salată de pui și chutney
Rețeta Salată de pui și chutney se poate face în aproximativ 15 minute. Pentru 1,13 USD per porție, primești un fel principal care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 252 de calorii, 14 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați pui, migdale tăiate, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 51%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salata de pui cu chutney, salata de pui cu chutney și Ingredient secret (chutney de mango): pui la grătar cu chutney dulce.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bate iaurtul, laptele și curry până se omogenizează.
Într-un castron mare, combinați puiul, strugurii, ceapa și merisoarele.
Stropiți cu dressing de iaurt și amestecați. Îndoiți în chutney de mango. Se da la frigider pentru cel putin 1 ora.
Chiar înainte de servire, stropiți cu migdale.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "