Salată de pui în bărci de ananas
Această rețetă face 4 porții cu 351 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Dacă $2.46 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Salata de pui în bărci de ananas ar putea fi un remarcabil fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Un amestec de vin, zahăr, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Șuncă Bărci Cu Ananas, Avo-Salată De Pui Bărci Cu Ardei Gras, și Bărci Cu Cartofi Dulci Cu Ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ananasul necojit pe lungime în sferturi. Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați între carne și coaja fiecărui sfert pentru a elibera fructele în 1 bucată; coajă de rezervă. Tăiați miezul din fructe și aruncați-l.
Tăiați fructele în bucăți de 1/2 inch și puneți-le într-un castron mare.
Tăiați puiul în benzi groase de 1/4 inch de 2 până la 3 inci lungime.
Adăugați pui și struguri la ananas în castron.
Într-un castron mic, bateți smântâna, sucul de lămâie, vinul și zahărul până se omogenizează. Se amestecă menta tocată.
Se toarnă pansamentul peste fructe și pui și se amestecă pentru a acoperi.
Se adaugă sare și piper după gust.
Așezați fiecare coajă de ananas, tăiată cu fața în sus, pe o farfurie. Puneți 1/4 din salata de pui în fiecare coajă, lăsând excesul să se verse pe farfurie.
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.