Reteta Salata de pui Taco Slaw este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 6. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 711 calorii, 39G de proteine, și 32g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, castraveți, fasole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Taco de ton ahi ars cu Slaw asiatic și sos de prune, Salată De Salată De Pui, și Salată De Taco De Pui.
Instrucțiuni
1
Pentru pansament, combinați primele 8 Ingrediente, asigurându-vă că amestecați foarte bine.
2
Adăugați salsa și combinați bine.Acoperiți și păstrați la frigider până când este gata de utilizare (asigurați - vă că amestecați sau agitați pansamentul înainte de servire). într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 T-2 t ulei de măsline peste mediu-înalt heat.In un castron de dimensiuni medii sau o pungă de plastic ziploc, adăugați pui, chimen, condimente pentru grătar, piper cayenne, dacă utilizați, sare de mare și piper negru; Se agită pentru a acoperi puiul.Aruncați amestecul de pui în tigaie și gătiți până se rumenesc frumos și nu mai este roz la mijloc, aproximativ 10-15 minutes.In salată mare, adăugați broccoli slaw și apoi stratificați fasolea, năutul, porumbul, coriandrul, ceapa, roșiile, cumcumberul și puiul.Strângeți sucul de tei peste întreaga salată.Completați cu cantitatea de pansament pe care o preferați (este posibil să nu doriți tot pansamentul de pe salată, în funcție de gustul dvs.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Condimente Pentru Grătar
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Salată De Broccoli
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Dientes De Ajo
Zahăr Roșu Grosier
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Serviți cu chipsuri de tortilla, smântână și brânză, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pinot Noir Organic Stoltz. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.